Intrebuintari creative ale unei masini inchiriate

Cele mai multe inchirieri de masini au la baza acelasi scenariu: un calator care nu are un mijloc de transport confortabil pentru a ajunge la destinatie inchiriaza o masina pe perioada excursiei sau sederii inainte de intoarcerea acasa. Dar am aflat intre timp ca nu este singura metoda prin care poti folosi o masina de inchiriat. Sunt mai multe scenarii care nu numai ca sunt creative ci chiar geniale! Iata cateva metode creative pentru a folosi masina de inchiriat in alte scopuri.

masina de test

Testarea masinii

A cumpara o masina noua este o decizie importanta si destul de stresanta pentru multi, fiindca vor avea nevoie de timp pentru a se acomoda cu aceasta. Unul din cele mai importante momente ale achizitionarii este probarea masinii, renumitul Test Drive, cand poti lua masina la o scurta plimbare. Problema cu acest test standard este ca nu ai prea mult timp sa iti dai seama de multe lucruri. Nu lua o decizie grabita, ci inchiriaza masina pe care ai vrea sa o cumperi pentru o saptamana. Aceasta investitie isi merita banii si este esentiala pentru a lua o decizie atat de importanta precum cumpararea unei masini.

Folosirea masinii pentru mutarea dintr-o locuinta in alta

Daca te muti la alta adresa, vei avea batai de cap cu transportul tuturor lucrurilor tale catre noua ta casa. Camioanele care pot fi inchiriate in acest sens sunt eficiente numai daca muti lucruri foarte voluminoase cum ar fi un pat, o canapea sau alte piese de mobilier. Dar daca nu ai nevoie de atat de mult spatiu sau daca pur si simplu nu te simti prea confortabil inchiriind o masina atat de mare, un autoturism spatios, un SUV sau o dubita ramane o optiune ideala. Daca te muti simgur, poti folosi un serviciu care iti permite sa iti lasi masina in noua ta locatie. Sau daca cineva va fi atat de dragut sa te ajute, aceasta persoana poate returna masina.

Inchirierea unei masini pentru o intalnire

Daca intalnirile au devenit anoste si monotone, inchirierea unei masini poate fi o metoda distractiva de a iesi din acea rutina. Daca vrei ca totul sa decurga in mod elegant, puneti-va costumele si rochiile de gala, faceti rezervari la un restaurant luxos, cumparati bilete la opera sau la balet si toate acestea conducand o masina de lux de inchiriat. Daca vrei sa aduci un plus de aventura relatiei, alege o masina pregatita pentru drum si mergeti in destinatia speciala, aleasa de amandoi. Este o schimbare subtila, dar inchirierea unei masini reprezinta o metoda perfecta de a imbunatati relatia.

Inchirierea unei masini de nunta

Nu putem sa oferim si decoratiunile dar, daca iti pui pirostriile, iti vom oferi masina pe care va fi inscriptionat `proaspat casatoriti`. Multe cupluri aleg sa inchirieze o masina pentru a pleca in luna de miere si majoritatea adora un Subaru sau o alta masina pentru a celebra casatoria cu stil. Inchirierea unei masini de nunta este unul din cele mai des intalnite motive pentru a apela la astfel de servicii si cu siguranta vei fi surprins de varietatea de autoturisme din care poti sa il alegi pe cel potrivit. Probabil ca nu ai nevoie sa iti aminteasca nimeni de acest lucru mai ales daca planuiesti o nunta insa, pentru orice eventualitate, nu uita sa inchiriezi din timp pentru a lua masina pe care ti-o doresti.